Cine suntem

Am intrat pe piata de tamplarie PVC in anul 2007 misiunea nostra fiind obiectul principal de activitate al companiei, productia si montajul de ferestre si usi din termopan.

Cu fiecare comanda, ne adaptam nevoilor clientului si ridicam stacheta la cote inalte. In cei 10 ani de activitate, ne-am extins de la piata de termopane din Bucuresti la nivelul intregii tari.

Cine suntem
Avantaj

Avantaje

Va punem la dispozitie tamplarie PVC de clasa superioara, marca SALAMANDER, KBE si REHAU. Ferestrele si usile termopan oferite au garantia unor furnizori de calitate. Suntem parteneri SALAMANDER, KBE, REHAU , iar profilele folosite sunt completate cu armatura corespunzatoare (cu o grosime de 1,5 mm, respectiv de 2 mm), feronerie exclusiv marca Roto, Siegenia si sticla Saint-Gobain si Guardian.

Tamplaria PVC Veroli construct raspunde tuturor cautarilor dumneavoastra in materie de termopane:

- Ferestre si usi realizate din profile SALAMANDER, KBE, REHAU

- Rulouri exterioare

- Glafuri

- Plase contra-insecte

Echipa Veroli Construct

Suntem o adevarata echipa pentru a ne indeplini misiunea: va aducem perfectiunea in ferestre. Departamentul vanzari, format din consilieri si experti pe probleme tehnice, este completat de personalul specializat in productie si montaj.
Din 2007 pana in prezent, am executat o gama larga de lucrari astfel ca ne putem mandri cu un portofoliu variat de case, vile, cladiri de blocuri in ansambluri rezidentiale, hale de productie, dar si apartamente echipate cu tamplarie PVC, in Bucuresti, dar si in tara.

Aducem perfectiunea in ferestre, iar casa dumneavoastra are numai de castigat!

Scopul nostru este sa continuam sa fim o companie puternica si respectata in industria noastra, condusa de valorile care le respectam si pe care le transmitem clientilor si partenerilor nostri.

Echipa noastra