Geamul Saint-Gobain

Sunt ferestre cu geam termopan de inalta performanta care au aparut din nevoia de a imbunatati eficienta energetica, prin reducerea consumului de energie si scaderea emisiilor de CO2.

Dincolo de aspectele legate strict de mediu, utilizand sticla Saint-Gobain Glass in componenta ferestrelor cu geam termopan ale locuintei sau a biroului dumneavoastra, contribuiti la imbunatatirea calitatii vietii prin cateva aspecte: izolare termica, control solar, confort pe timpul zilei, economisirea energiei, siguranta si securitate, izolare fonica.

Geamul Guardian InGlass

Tehnologia folosita in produsele InGlass va ofera ceea ce sticla obisnuita nu poate – de la sticla greu zgariabila si diferite intensitati ale luminii, pana la pelicula speciala depusa pe sticla pentru cabinele de dus.

Sticla DiamondGuard glass este dura, de exceptie, cu rezistenta superioara. Aceasta are o durabilitate de neegalat contra uzurii. Este realizata printr-o procedura brevetata, ce ofera performante unice, si se remarca prin calitatile sale. Sticla DiamondGuard este solida si isi pastreaza aspectul pentru o perioada de pana la 10 ori mai lunga decat sticla obisnuita. Rezistenta sa in cadrul aplicatiilor practice redefineste posibilitatile de folosire a sticlei.