Rulouri Exterioare

Veroli Construct monteaza rulouri exterioare din doua tipuri de materiale: rulouri exterioare din aluminiu si rulouri exterioare din pvc. Putem acoperi o gama foarte larga de culori pentru rulouri exterioare, in functie de dorintele clientului.
Rulourile exterioare protejeaza ferestrele de intemperii si obtureaza complet patrunderea luminii in incapere. Rulourile au, pe langa aspectul estetic, rolul de protectie impotriva hotilor (blocheaza posibilitatea patrunderii in incapere) iar pentru a nu se putea permite in niciun mod ridicarea fortata din exterior pot fi dotate cu accesorii de siguranta.
Rulourile ofera o buna izolare fonica si termica, sunt foarte rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a altor factori de mediu. Prin montarea rulourilor exterioare la distante de 4-7 cm fata de fereastra se realizeaza un strat izolator intre mediul inconjurator si fereastra, ceea ce va duce la amortizarea in timp a costurile rulourilor (caldura din interior nu se mai disipa in exteriorul incaperii), mai ales cand se combina cu tamplarie pvc cu geamuri termopan (ferestre termopan).
Rulourile exterioare sunt accesoriile dumneavoastra necesare. Le putem numi un lux necesar, deoarece designul lor ofera o nota de boem, de luxos, iar utilitatea lor le face necesare.